Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Claudiu Manda anunță că în Comisia SRI s-ar putea discuta despre rolul SRI la protestul din 10 august: Este unul dintre subiectele care ar putea fi abordate

stiripesurse.ro
Claudiu Manda

Claudiu Manda, președintele Comisiei de Control al SRI, susține că la nivelul forului s-ar putea discuta și despre rolul pe care l-a avut SRI în protestul din 10 august.

Citeste si Raed Afarat, despre epidemia de pestă porcină: 'Au fost deschise dosare penale'

"Sunt elemente în competența SRI de a informa dacă există cazuri care ar putea să însemne un atac la structurile constituționale. Sunt mai multe subiecte pe care le vom discuta la comisie, inclusiv scrisoarea domnului director al SRI către Comisie și către președinții de partide. Cred că putem să facem o ședință în care să invităm conducerea SRI, adică undeva pe 11 septembrie, în săptămâna 10-14 septembrie, în care să abordăm mai multe subiecte. Sunt multe subiecte pe care le-am putea aborda și acesta este unul dintre ele. Rămâne de stabilit când va fi întâlnirea și subiectele abordate", a declarat Claudiu Manda la Antena 3, întrebat fiind dacă ia în calcul o discuție legată de rolul pe care l-a avut SRI la protestul din 10 august.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.