Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Claudiu Niculescu: 'Dacă nu pleacă Gnohere, nu văd unde ar putea juca Hora! Mai ales că este şi Rusescu'

www.agerpres.ro
Claudiu Niculescu

Claudiu Niculescu e de părere că Ioan Hora nu se va putea impune la FCSB, doarece nu a mai jucat într-un meci oficial de 9 luni. Fostul antrenor de la Dinamo şi Voluntari spune că Hora poate fi o soluţie, doar dacă Gnohere va fi vândut de FCSB, potrivit mediafax.

Citeşte şi: Schimbări MAJORE pentru aplicația WhatsApp: 'Impunem o limită de cinci mesaje, la nivel global'

"Dacă nu pleacă Gnohere, nu văd unde ar putea juca Hora! Mai ales că este şi Rusescu. E greu de crezut că un jucător, care n-are niciun meci oficial de aproape un an, de 9 luni dacă spui că din mai n-a mai jucat, poate face ceva notabil pe termen scurt. E marcator, dar are un mare impediment!. Nu joacă de 9 luni! Indiferent cu cine te antrenezi, cum te antrenezi, e greu să intri rapid în ritm, n-ai cum. E foarte, foarte greu să revi într-o formă bună aşa repede.

Poate că l-au adus pe Hora, ştiind că există ceva clar cu Gnohere. Pentru că dacă va pleca "Bizonul", atunci, da, Rusescu şi Hora, pot fi soluţii. Altfel, câtă vreme va fi Gnohere, Hora nu are loc acolo! Plus că mai e şi Rusescu, fotbalist cu mult mai multă experienţă", a spus Claudiu Niculescu, pentru Digi Sport.

Cotat la 300.000 de euro, Hora nu a mai jucat un meci oficial din luna mai, iar în sezonul trecut se laudă cu şapte goluri în 32 de meciuri în care a purtat tricoul lui Akhisarspor în liga a doua a fotbalului din Turcia.

În sezonul 2015/2016, Ioan Hora a marcat de 19 ori în Liga 1 şi a fost golgheterul competiţiei pe vremea când juca la Pandurii Tg. Jiu. Apoi, acesta a plecat la Konyaspor, în Turcia, ţară unde a mai jucat pentru Akhisarspor şi Elazigspor. În Turcia, Hora a câştigat de două ori Cupa, în sezoanele 2016/2017 şi 2017/2018.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.