Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Claudiu Niculescu după ratarea promovării în Liga I: Am ieşit onorabil din acest baraj. Din păcate nu a fost anul nostru

www.digisport.ro
Claudiu Niculescu

Tehnicianul echipei CS Mioveni, Claudiu Niculescu, a declarat, miercuri, după ratarea promovării în Liga I, că îşi felicită jucătorii pentru atitudine, el menţionând că formaţia sa a “ieşit onorabil” din dubla cu Chindia Târgovişte.

“Din păcate acel gol a contat mult în economia jocului. În prima repriză nu s-a văzut absolut deloc diferenţa dintre noi şi echipa din prima ligă. Cu acel gol s-a năruit munca de până atunci. Îmi felicit băieţii pentru că am ieşit onorabil din acest baraj. Au avut o atitudine extraordinară, s-au dăruit. Din păcate nu a fost anul nostru. În unele momente ne-a lipsit chiar şi norocul, pe durata întregului play-off, în nişte momente decizive. Suntem trişti, dar trebuie să ridicăm privirea din pământ şi să privim spre viitor. Eu am contract încă un an, acum să vedem ce se va întâmpla”, a spus Niculescu la Digi Sport.

Formaţia Chindia Târgovişte se menţine în Liga I, reuşind acest lucru după ce a câştigat barajul cu echipa de eşalon secund CS Mioveni, scor 2-0 în tur şi scor 1-1 în retur.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.