Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Claudiu Târziu (AUR), despre noțiunea de patriotism economic lansată de Marcel Ciolacu: 'Vorbe goale care trădează frica PSD de AUR'

M. C.
claudiu târziu

Președintele Consiliului Național de Conducere al AUR, Claudiu Târziu, atrage atenția că noțiunea de patriotism economic lansată de premierul desemnat Marcel Ciolacu reprezintă doar vorbe goale care trădează frica PSD de AUR, partid care a crescut mult în sondajele de opinie.

"Ce este acela patriotism economic, în viziunea PSD? Să reduci cu 70% taxa de solidaritate pentru OMV? Să ții jos nivelul redevențelor încasate de stat din resursele sale (petrol, gaz, minereuri)? Să închizi termocentralele și minele? Să jupoi de bani comercianții români și să le trimiți controale peste controale? Să permiți companiilor străine să nu plătească impozit pe profit și să te guduri pe la ambasade? Să aduci agricultorii români în pragul falimentului din cauza concurenței neloiale a cerealelor ucrainene? Să umpli administrația publică cu membri de partid, pe spinarea românului care muncește în mediul privat? Să te împrumuți prostește și să îndatorezi țara pe generații întregi? Pentru că doar asta a făcut PSD în ultima vreme, cât a fost la guvernare. Așadar, vorbe goale care trădează frica PSD de AUR, partid care a crescut mult în sondajele de opinie", a declarat Claudiu Târziu.

Singura şansă de a ieşi din criză este ca România să se dezvolte prin patriotism economic, a susținut recent premierul desemnat Marcel Ciolacu. Acesta este al patrulea premier PSD numit de actualul președinte în timpul celor două mandate la Cotroceni, deși Klaus Iohannis a câștigat alegerile poziționându-se categoric împotriva PSD.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.