Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Claudiu Târziu îl contrazice pe Gheorghe Piperea: 'Ar fi coșmarul nostru ca Firea să candideze din partea AUR'

Președintele Consiliului Național de Conducere al AUR, senatorul Claudiu Târziu, unul din candidații partidului la europarlamentare, a respins vehement, miercuri, teoria avansată de un alt candidat AUR la europarlamentare, avocatul Gheorghe Piperea, care s-a exprimat pentru posibilitatea ca AUR să susțină o candidatură independentă a Gabrielei Firea la Primăria Capitalei.

„Presupunerea că dna Gabriela Firea ar putea candida la Primăria Capitalei din partea AUR este o fantasmagorie, fără nici o bază în realitate. Poate fi visul d-nei Firea, desigur, dar ar fi coșmarul nostru, al AUR, și al tuturor bucureștenilor. În opinia mea, dacă nu reușește să-și dovedească nevinovăția în cazul "azilurile groazei", dna Firea și-a încheiat cariera politică. Dar dincolo de această problemă personală a dumisale, noi nu uităm că dna Firea este autoarea unei legi ticăloase, prin care statul urmărește să ne poată lua copiii. Am ieșit în stradă pentru a opri această lege și am fost atacați cumplit pentru asta. Nu uităm nici dezastrul pe care l-a lăsat la Primăria Capitalei și cum, prin oamenii din propria gașcă politică sau... familială, a căpușat Primăria”, a scris Claudiu Târziu pe pagina sa de Facebook.

El a dezmințit și alte scenarii:

- „Ca să fie clar, nu avem nici o legătură cu Alina Mungiu Pippidi, necum să ne consilieze în vreo privință. Cine susține contrariul minte cu nerușinare. Între noi și dînsa este o incompatibilitate flagrantă din perspectiva valorilor și principiilor. Dna Mungiu Pippidi are o veche activitate anti-creștină și anti-românească. Iar noi avem scrise pe inimă și pe drapel: Credința, Națiunea, Familia și Libertatea.

- „Se zvonește și că AUR se va alia la guvernare cu USR din 2024. Nu vă temeți! Vă asigur că așa ceva nu se poate și nu va fi. AUR și USR sînt despărțite definitiv de valori și principii diferite, de orientări politice diferite și, nu în ultimul rînd, de fapte. AUR este un partid conservator, de dreapta, deci naționalist, suveranist, creștin, pro-viață, pro-familie, pentru libertate, pe cînd USR unul progresist, de extrema stîngă, globalist, contra oricărei tradiții, inclusiv religioase, susținător și promotor al agendei neomarxiste - care folosește minoritățile împotriva majorității și este liberticidă. Cît despre fapte, vedeți bine ce a făcut USR în pandemie, prin miniștrii Sănătății pe care i-a avut, și ce face pentru sănătatea românilor AUR, din opoziție, prin caravana medicală, și vă lămuriți”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.