Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Claudiu Târziu o ironizează pe Clotilde Armand: Propun ca simbol al pseudo-administrației sale un șobolan

Copreședintele AUR, Claudiu Târziu, acuză faptul că pe pagina de Facebook a Primăriei Sectorului 1 stema instituției ar fi fost schimbată cu o „caricatură”.

„Pe Facebook, Clotilde Armand a schimbat stema Primăriei Sectorului 1 cu o caricatură. Ea deja apare pe documente, pe calculatoarele angajaților, ceea ce este o batjocură (...) Doar bolșevicii și-au permis să schimbe stema orașului, dar pînă și acea ,,stemă” era mai bună decât caricatura doamnei primar. Probabil femeii fără patrie îi displace și deviza ,,Patria și dreptul meu”. Clotilde Armand nu a reușit să stîrpească șobolanii. Propun ca simbol al pseudo-administrației sale un șobolan”, a scris Târziu pe Facebook.

„Actuala stemă a municipiului București a fost definitivată în anul 1994, însă ea a preluat în esență vechea stemă din secolul al XIX-lea, din vremea domniei lui Alexandru Ioan Cuza. Stemele orașelor sunt simboluri istorice și țin de o știință, heraldica, nu de moftul primarului. Pe ea apare coroana domnitorului Mircea cel Bătrân, acvila cruciată, Sf. Dumitru, sfînt militar, purtînd crucea și sulița. Ocrotitorul Capitalei este Sf. Dimitrie cel Nou, moaștele sale fiind la Catedrala Patriarhală”, a adăugat acesta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.