Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clement Lenglet a devenit unul dintre jucătorii importanți pentru Barcelona: 'Îmi permit anumite lucruri, dar să îmi cumpăr un Ferrari, nu'

www.click.ro
FC Barcelona siglă

Clement Lenglet a devenit unul dintre jucătorii importanți pentru FC Barcelona, iar acum încearcă să își găsească un loc și în echipa națională a Franței, anunță MEDIAFAX.

Fostul fotbalist al grupării Sevilla a oferit un interviu revistei "L'Est Republicain", în care a vorbit despre vedeta clubului blaugrana, Lionel Messi:

"Este cel mai bun jucător din lume, dar, în același timp, îl consider un prieten în vestiar. În fiecare zi se comportă atât de simplu încât te obligă să îl vezi așa".

Vezi si: Lot important PSD, decapitat în Guvern: nume sonore zboară din Palatul Victoria .

Clement Lenglet, în vârstă de 24 de ani, a vorbit și despre schimbările care s-au produs în viața lui după ce a ajuns pe Camp Nou: "Nu mi s-a schimbat stilul de viață. Nu am fost vedeta clubului Nancy și, din punctul meu de vedere, nici acum nu sunt. Lumea fotbalului are avantaje și dezavantaje. Am clar întipărită în minte valoarea banilor. Desigur, am o viață foarte frumoasă. Când merg într-un restaurant, dacă vreau să mănânc ceva, nu mă uit dacă prețul este de 40 sau de 100 de euro. Îmi permit anumite lucruri, dar să îmi cumpăr un Ferrari, nu. Este frumos, dar continuă să fie o mașină și nu mă atrage mai mult decât ceea ce este, un automobil".

Fundașul central a ajuns la Barcelona în vara anului 2018, de la Sevilla, în schimbul a 35,9 milioane de euro. În acest sezon a evoluat în 14 meciuri, 10 în La Liga și patru în Liga Campionilor, și a marcat un singur gol.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.