Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clinicul Internațional de Baschet în Fotoliu Rulant vine la Oradea sub îndrumarea reputatului antrenor francez Malik Abes

clinic baschet

Începând de astăzi, 15 martie până pe 17 martie, Oradea este gazda Clinicului Internațional de Baschet în Fotoliu Rulant, eveniment susținut de Fundația Superbet. Acest clinic se adresează atât jucătorilor, cât și antrenorilor din domeniul baschetului adaptat.

Coordonatorul clinicului este reputatul antrenor francez Malik Abes, cu o experiență de peste 25 de ani în acest sport. Abes are un palmares impresionant, având în CV-ul său numeroase poziții de conducere în antrenarea echipelor naționale din diverse țări europene.

“Să susținem o astfel de competiție este o mândrie pentru noi, iar pentru jucători o oportunitate incredibilă să-și împărtășească pe teren pasiunea pentru joc și să învețe de la un antrenor de top. Sperăm să vedem mai multe inițiative similare, pentru că sportul este un limbaj universal care sparge barierele și promovează incluziunea, diversitatea și egalitatea de șanse pentru toți”, a declarat Augusta Dragic, Președinta Fundației Superbet.

În prezent, Malik Abes este antrenorul principal al echipei masculine de baschet în fotoliu rulant a naționalei Austriei, confirmându-și astfel competențele și cunoștințele în acest sport la cel mai înalt nivel.

În cadrul clinicului, participanții vor beneficia de expertiza lui Abes, având ocazia să învețe tehnici și strategii noi, adaptate specificului baschetului în fotoliu rulant. Este a treia revenire a lui Malik Abes în Oradea, după clinicul din 2018.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.