Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clint Eastwood insistă - A împlinit 90 de ani şi nu are de gând să se retragă din activitate

Wikipedia
Clint Eastwood

Actorul şi regizorul american Clint Eastwood a împlinit duminică 90 de ani. Cu nouă film la activ în ultimii zece ani, Eastwood nu vorbeşte despre retragere şi nu-i plac aniversările, potrivit news.ro.

"Vom sărbători doar în familie, foarte, foarte calm, confortabil", a spus, la televiziune, fiul său Scott Eastwood, în vârstă de 34 de ani. "Vom mânca o prăjitură, bineînţeles. Cred că n-o să-i placă nici asta".

Născut în 1930, Clint Eastwood are la activ mai mult de 50 de filme şi şi-a început cariera cu mici roluri în anii 1950 înainte de a ajunge celebru.

Anul trecut, a lansat controversatul "Richard Jewell". Lungmetrajul a fost primit divers de critică şi şi-a atras reproşuri pentru că a prezentat un jurnalist fără scrupule care schimba favoruri sexuale pe informaţii.

În anii 1960, trilogia western a lui Sergio Leone care l-a făcut celebru la nivel mondial a fost criticată pentru violenţa gratuită. Câţiva ani mai târziu, Eastwood a fost acuzat de fascism pentru rolul de poliţist-justiţiar în "Inspectorul Harry", apoi pentru "American Sniper" în 2014.

Citește și: Anunț oficial! Ce se întâmplă cu cardurile de sănătate

A primit Oscarul pentru "cel mai bun regizor" şi "cel mai bun film" pentru "Necruţătorul" în 1993 şi din nou aceleaşi statuete pentru "Million Dollar Baby" în 2005. A fost recompensat, de asemenea, cu Palme d'or la Festivalul de Film de la Cannes pentru întreaga carieră.

Eastwood a anunţat că nu va mai juca odată cu rolul din "Gran Torino" în 2008. Totuşi, a reapărut în faţa camerei patru ani mai târziu în "Lovitură cu efect" şi apoi în "The Mule", 2018.

"Este destul de imprevizibil", a spus Tim Gray, vicepreşedinte al Variety, care a subliniat că "acum, face ce are chef".

Fost primar al micului oraş Carmel, în California, Clint Eastwood rămâne angajat politic. El a fost susţinut de miliardarul Michael Bloomberg, nominalizat pentru a candida din partea democraţilor la alegerile prezidenţiale din acest an.

Clint Eastwood are opt copii şi este de mai multe ori bunic. "Probabil că ar vrea să se prefacă că nu s-a întâmplat nimic. Detestă aniversarea sa", a afirmat fiica sa Alison.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.