Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clip viral cu un chirurg rezident ortoped de la Clinica Mayo din SUA: Elvis Francois cântă 'Imagine' / VIDEO

medic chirurg bisturiu operatie

Elvis Francois, un chirurg rezident ortoped de la Clinica Mayo din SUA, crede că muzica este un medicament foarte puternic. Acesta este motivul pentru care a filmat un clip în care poate fi auzit cântând, acompaniat la pian de colegul medic William Robinson, piesa "Imagine", anunță MEDIAFAX.

"În viaţă, sunt multe lucruri care ne dezbină. Religia, rasa, politica, statutul social şi multe altele... Însă, astăzi, o pandemie globală ne-a unit. În următoarele luni, sistemul nostru de sănătate va fi pus la încercare, Milioane de vieţi vor pieri (...) Când timpurile sunt întunecare, nimic nu străluceşte mai tare decât spiritul uman", a scris medicul când a publicat clipul, vizualizat de peste 73.000 de ori în prima zi.

Citește și: Klaus Iohannis anunță: Dorim să venim cu măsuri de sprijin!

În ceea ce priveşte talentul vocal, doctorul Elvis nu este chiar un necunoscut pe Instagram, platformă pe care a publicat mai multe clipuri. În 2018 a fost intervievat chiar de vedeta TV Ellen DeGeneres.

Piesa "Imagine", lansată de John Lennon în 1971, a devenit unul dintre imnurile carantinei. În urmă cu câteva zile, a fost publicat pe Instagram un clip în care mai multe vedete din muzică şi film, printre care Gal Gadot, Natalie Portman, Mark Ruffalo, Sia, Zoe Kravitz, interpretau acelaşi hit.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.