Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clipe de PANICĂ: Mai mulţi turişti s-au PIERDUT pe munte. Jandarmii montani, mobilizare ÎN FORŢĂ pentru salvarea acestora

mediafax.ro
turisti blocati

Trei turişti din Bucureşti şi unul din Buzău au fost salvaţi, luni, de către jandarmii montani din Dâmboviţa, în Munţii Bucegi, unde s-au rătăcit după ce li s-a blocat maşina neechipată pentru traseul pe care-l făceau.

Citeşte şi: Se prevede începutul RĂZBOIULUI politic: Ce document IMPORTANT ajunge pe masa lui Iohannis

Jandarmii montani de la Postul Zănoaga au intervenit în sprijinul unor turişti aflaţi în dificultate în Munţii Bucegi, scrie AGERPRES .

Cei patru turişti, trei din Bucureşti şi unul din Buzău, intenţionau să ajungă la un loc de cazare din zona Padina.

La un moment dat, din cauza unei erori a sistemului GPS, ei au rătăcit traseul şi s-au îndreptat către zona Scropoasa, unde au rămas cu maşina blocată pe marginea drumului, din cauza neechipării corespunzătoare pentru condiţii de iarnă, a zăpezii şi a gheţii formate pe drum.

Jandarmii montani au intervenit pentru deblocarea maşinii şi i-au condus pe turişti în condiţii de siguranţă până în zona Orzea, în prezent aflându-se în afara oricărui pericol.

''Jandarmii montani de la Postul Zănoaga, aflaţi în patrulare pe traseele montane au intervenit astăzi, 1 ianuarie a.c., în sprijinul unor turişti aflaţi în dificultate în Munţii Bucegi. Cei patru turişti, trei din Bucureşti şi unul din Buzău, intenţionau să ajungă la un loc de cazare din zona Padina. La un moment dat, în urma unei erori a sistemului GPS, au rătăcit traseul şi s-au îndreptat către zona Scropoasa, unde au rămas cu autoturismul blocat pe marginea drumului, din cauza neechipării corespunzătoare pentru condiţii de iarnă, a zăpezii depuse şi gheţii formate pe drumul principal'', conform IJJ Dâmboviţa.

Citeşte şi: Românii au ieşit de Revelion ÎN STRADĂ: Date oficiale şi imagini DE SENZAŢIE - FOTO/VIDEO .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.