Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se prevede începutul RĂZBOIULUI politic: Ce document IMPORTANT ajunge pe masa lui Iohannis

klaus iohannis semneaza decrete

Un document de importanţă capitală ajunge, în primele zile ale noului an, pe masa preşedintelui Klaus Iohannis. La două săptămâni după ce a fost adoptat de Parlament, proiectul pentru bugetul anului 2018 va fi trimis peste doar două zile spre analiza şefului statului.

Motivul pentru care a existat această întârziere de două săptămâni a fost, potrivit România TV, faptul că abia miercuri se va încheia termenul până la care proiectul putea fi constestat la CCR. Lucru care, până în prezent, nu s-a întâmplat.

După ce proiectul ajunge la Cotroceni, şeful statului are la dispoziţie 20 de zile pentru a-l analiza. Astfel că ne aşteptăm ca proiectul să fie promulgat până la finalul acestei luni. Preşedintele poate însă să dea toate planurile Puterii peste cap, având şi posibilitatea de a retrimite proiectul către Parlament.

Cu toate acestea, premierul Mihai Tudose dădea recent asigurări şi susţinea că plata pensiilor sau a salariilor nu va fi afectata de faptul că bugetul pe 2018 nu a fost promulgat.

Citeşte şi: Prezenţă SURPRIZĂ la Parlament! Trimis în judecată de DNA, Florin Secureanu a ŞOCAT de Revelion: 'Vreau o lume mai bună...' .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.