Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clipe de panică pe hipodromul San Siro: Un legendar chitarist s-a prăbuşit pe scenă sub privirile zecilor de mii de fani

Kirk Hammett, chitaristul trupei rock americane Metallica, a căzut pe scenă în timpul unui concert susținut în aer liber în orașul italian Milano, relatează contactmusic.net, potrivit mediafax.

Citește și: Lovitură fabuloasă dată de RCS&RDS! Zeci de mii de români au făcut asta

Incidentul a avut loc miercuri seară, pe hipodromul San Siro. În timp ce trupa cânta piesa "Moth into Flame", Hammett s-a împiedicat de pedala sa pentru chitară. Dispozitivul era ud din cauza precipitațiilor abundente.

Muzicianul s-a amuzat pe seama incidentului și a postat un clip cu momentul pe platforma de micro-blogging Twitter. "A plouat atât de mult, că mă simțeam de parcă aș fi cântat la chitară sub duș", a afirmat artistul.

Citește și: Protestatarii #Rezist ies la atac, după ce au fost săltați de jandarmi! ‘Noi nu discutăm pe lege’

În filmare, artistul, în vârstă de 56 de ani, este văzut cum se concentrează inițial pe interpretare. După ce apasă pe aparatul de efecte, Hammett cade pe podea, unde continuă să cânte la chitară pentru o vreme, înainte de a se ridica în picioare.

Trupa americană va concerta anul acesta și la București, pe 14 august, în cadrul turneului "WorldWired". Toate biletele pentru acest concert au fost epuizate.

Citește și: Greșeala uriașă făcută Radu Mazăre! Ce a declarat consulul Madagascarului

Una dintre cele mai apreciate formaţii rock din istorie, Metallica s-a înfiinţat în 1981. De-a lungul carierei, a lansat zece albume de studio, trei albume live, cinci EP-uri şi a vândut peste 125 de milioane de discuri în toată lumea, fiind recompensată cu nouă premii Grammy. Metallica poate fi considerată cu uşurinţă una dintre cele mai bune şi mai influente trupe heavy metal ale anilor '80. În loc să se alinieze trendului stabilit de restul formaţiilor de gen, trupa a ales să fie mai accesibilă, în acelaşi timp extinzând graniţele genului thrash, folosind viteza şi volumul nu doar din principiu, ci chiar pentru a sublinia structurile complicate ale compoziţiilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.