Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clipe de panică pentru șefa FMI - Avionul în care se afla a aterizat de urgență în Argentina. Ce s-a întâmplat la bordul aeronavei

lagarde

Avionul cu care directorul Fondului Monetar Internaţional, Christine Lagarde, pleca din Argentina după reuniunea G20 a aterizat de urgenţă pe Aeroportul Ezeiza din Buenos Aires, la scurt timp de la decolare, scrie Reuters, citând presa locală, arată news.ro.

ÎCCJ, motivare devastatoare pentru DNA în cazul achitării fostului judecător CCR Toni Greblă: Presupusa mită, cadouri între rude. Probele nu susţin acuzaţiile

Ziarele locale Clarin şi La Nacion şi postul local de televiziune TN au anunţat că a avut loc o depresurizare a cabinei, la aproximativ 200 de kilometri nord de capitala argentiniană, iar aeronava în care se afla directorul FMI Christine Lagarde a revenit pe Aeroportul Ezeiza.

Directorul general al FMI Christine Lagarde fusese în Argentina în acest weekend pentru reuniunea G20 a miniştrilor de finanţe şi a preşedinţilor băncilor centrale şi se îndrepta spre SUA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.