Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clipe de PANICĂ: Un autocar cu ZECI de suporteri a luat foc din senin, pe DN13. Pompierii şi medicii, de urgenţă la faţa locului

autocar foc

Au fost clipe de panică în judeţul Braşov! Motorul unui autocar în care se aflau 27 de suporteri ai echipei de fotbal Gaz Metan Mediaş a luat foc, azi, în timp ce se afla pe DN13, pe Valea Bogăţii, două persoane avînd nevoie de îngrijiri medicale după ce s-au intoxicat cu fum, potrivit Monitorul Expres.

Citeşte şi: Ministrul Educaţiei pune PUNCT scandalului: 'Manualele vor fi în școli luni dimineața'. Sancţiuni DRASTICE pentru edituri

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, cpt. Ciprian Sfreja, incendiul a pornit la compartimentul motor al autocarului. Din primele informaţii, pasagerii şi şoferul s-au autoevacuat în ultima clipă.

„Două persoane sînt uşor intoxicate cu fum şi li se acordă asistenţă medicală de către personalul SMURD. Cel mai probabil nu vor necesita transportul la spital. S-a deplasat şi un echipaj cu apă şi spumă“, a spus reprezentantul ISU Braşov.

Suporterii se îndreptau spre Sf. Gheorghe unde, de la ora 16.00, are loc meciul din Liga 1, Sepsi Sf. Gheorghe – Gaz Metan Mediaș.

Citeşte şi: Udrea iese la ATAC şi dezminte orice asociere cu Dragnea: 'Sistemul face o horă de personaje sonore ca să-şi acopere abuzurile...' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.