Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Udrea iese la ATAC şi dezminte orice asociere cu Dragnea: 'Sistemul face o horă de personaje sonore ca să-şi acopere abuzurile...'

Inquam Photos / Octav Ganea
elena udrea

Fostul ministru al Turismului iese la atac şi dezminte toate acuzaţiile care i s-au adus în speţa în care este pus sub acuzaţie Liviu Dragnea. Elena Udrea susţine că zvonurile aruncate în presă de fostul preşedinte al PSD Teleorman, Teodor Niţulescu, nu sunt reale şi duce scenariul lansat de acesta chiar mai departe. "Aş putea eu să afirm că ei (n.r: Koveşi, Coldea şi Maior) mi-au cerut să îi dau o mână de ajutor, pentru că împărţea banii cu ei", scrie Udrea pe Facebook.

Citeşte şi: Fost deputat, ÎN LACRIMI în faţa magistraţilor ÎCCJ: ‘În dosarul meu s-au făcut presiuni uriaşe’

"Deci, dupa ce au vazut securistii ca nu merge sa ma asocieze direct cu Dragnea, ca nici macar nu il cunosteam si nici pana acum nu cred ca am schimbat mai mult de patru cuvinte cu el, adica de doua ori “Buna ziua!”, au gasit alta explicatie. 
Nu stiu pe unde, la o lucrare de constructii, posibil chiar aceasta din dosarul lui Dragnea, Tel Drum era asociat cu Euroconstruct!!! Aha??!! Si???!!!
Chiar daca ar fi asa, pentru ca nu am decat informatii date de slugile de presa ale Sistemului pana acum, poti afirma ca simplul fapt ca eu ii cunosc pe patronii(sau fostii patroni, nu mai stiu) de la aceasta firma, este dovada ca eu l-as fi ajutat cu ceva pe Dragnea??? Pai pe logica aceasta, este mult mai simplu de concluzionat ca l-am ajutat pentru ca era prieten cu Kovesi, Coldea si Maior, cu care petreceam toti, impreuna. Ba chiar as putea eu sa afirm ca ei mi-au cerut sa ii dau o mana de ajutor, pentru ca impartea banii cu ei!
Merge? Ce ziceti?

P.S. Eu nu ma obosesc nici macar sa vad de ce e acuzat Dragnea referitor la acea lucrare finantata din fonduri UE, nici sa vad care e legatura, daca exista vreuna, cu MDRT, nici sa explic ca eventualele verificari ale ministerului, altor institutii, Comisiei Europene, asupra CJ Teleorman se puteau referi exclusiv la posibile greseli fata de legislatia specifica utilizarii fondurilor europene de catre CJ, nicidecum la ceva penal. Iar sanctiunea putea fi o corectie financiara care insemna ca suma respectiva nu se mai platea din bani europeni ci ii plateam noi, de la bugetul national!!!!!!!!
Vreau doar sa devoalez strategia Sistemului de a face o hora mare de personaje sonore ca sa acopere prostiile si abuzurile pe care le face.", a scris Elena Udrea pe Facebook.

Fostul preşedinte al PSD Teleorman, Teodor Niţulescu, a declarat, joi, la Realiatea TV, că în cazul anchetat de DNA Dragnea-Tel Drum, una dintre lucrările de reabilitare de drumuri era efectuată de Tel Drum în asociere cu firma Euro Constuct Trading 98. Tot el dezvăluia că pe când era ministru în 2011, Elena Udrea l-ar fi 'iertat' pe Liviu Dragnea, pe atunci şef la CJ Teleorman, de corecţii financiare în plin scandal legat de suspendarea accesului la fonduri europene în valoare de 800 de milioane de euro de către Comisia Europeană.

Citeşte şi: Tudose, PRIMA REACŢIE după moţiunea de cenzură depusă de PNL şi USR .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.