Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clotilde Armand a plecat în concediu în plină stare de alertă - Revenirea crizei gunoaielor o poate prinde în Franța

Agerpres
Clotilde Armand

Clotilde Armand, a intrat în concediu timp de trei săptămâni, în plinî stare de alertă în Sectorul 1, declarată din cauza crizei gunoaielor. Potrivit unor surse, edilul s-ar afla în Franța. În momentul în care Sectorul 1 va ieşi din starea de alertă, primarul va fi departe de București, iar problemele cu gunoiul ar putea reveni, transmite Antena 3.

Timp de trei săptămâni, la cârma celui mai bogat sector din București se va afla, viceprimarul Oliver Păiuși, din partea USR. Clotilde Armand a lipsit și de ședința de consiliu local de marți, pe care ea a convocat-o. Mai mult, consilierii USR PLUS au părăsit ședința după ce consilierii PNL și-au exprimat intenția de a aduce unele amendamente la un proiect propus de primar.

Săptămâna aceasta am avut parte de o premieră, dat fiind faptul că ultima ședință a Consiliului Local a fost convocată, nu de viceprimarul Oliver Păiuși, deși avea atribuțiile delegate pentru a face acest lucru, ci de edilul Sectorului 1, Clotilde Armand, chiar din concediu. Convocarea a venit direct semnată și parafată de către aceasta.

Starea de alertă din Sectorul 1 al Municipiului București se va încheia pe 23 august, când edilul se va afla în continuare în concediu, iar în acest moment nu se știe ce se va întâmpla cu sectorul după această dată.

Edilul Sectorului 1 consideră că ar fi rezolvat problema gunoaielor din acest sector, ba mai mult, nici Prefectul Capitalei, Alin Stoica nu ar avea motive să prelungească această stare de alertă, dat fiind faptul că în acest moment sunt trei operatori de salubritate publică, care, în teorie, se ocupă de curățenia din sector.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.