Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clotilde Armand acuză un linșaj al presei împotriva sa: Vor urma râuri de calomnii și de minciuni

Inquam Photos
Clotilde Armand

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, susține, după ce procurorul SIIJ a cerut renumărarea voturilor de la Sectorul 1, că în următoarele zile vor curge ”râuri de calomnii și minciuni” împotriva sa.

Citește și: Inginerul din reportajul Recorder a rămas fără loc de muncă. Șeful numit politic stă pe același scaun/ Chelnărița a demisionat

”Când scrie presa lui Putin că "ți-a dat lovitura" înseamnă că faci foarte bine ceea ce faci și ești pe drumul cel bun. Atenție! Vor urma râuri de calomnii și de minciuni despre mine în zilele următoare prin presa sponsorizată ani de zile de fostele administrații roșii ale Bucureștiului. Nu le băgați în seamă.

De ce? Pentru că eu am avut curajul să scutur cuibul lor de infractori mufați la banii publici, mafia gunoaielor și mafia imobiliară. Noi am început cu reorganizarea administrativă. Am dat afară zeci de angajați pe care nu-i văzuse nimeni niciodată, am anulat zeci de avize și autorizații de construire pentru mafia imobiliară, am demascat mizeria și grupul organizat din poliția locală.

Avem un oraș de reconstruit. Asta e datoria noastră. Și așa vom face. Împreună. Și nimic nu va sta în cale. Până la capăt.”, scrie Clotilde Armand.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.