Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE Agresiunea din trafic asupra lui Clotilde Armand nu a existat/ La 112 a spus că doar i-a bătut cineva în geam

Facebook
Clotilde Armand

În plin scandal al gunoaielor, primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, face orice ca să atragă atenția opiniei publice, care să vadă în ea o victimă a sistemului mafiot.

Miercuri, în timp ce mergea la sediul primăriei, Clotilde Armand a sunat la poliție, spunând că, la o intersecție de pe Bulevardul Mihalache din Capitală, cineva i-a bătut în geam. Numai că informația a ajuns în spațiul public că ar fi fost agresată la semafor.

Adevărul este, potrivit surselor STIRIPESURSE.RO, că acel apel la 112 a existat, numai că primărița a spus polițistului d ela celălalt capăt al firului că cineva i-a bătut în geam și că doar vrea să aducă la cunoștința autorităților acest lucru. Clotilde Armand nu a depus plângere nici până joi seară și nici nu ar dori să facă acest lucru.

Ca urmare, neexistând un dosar penal în acest caz, polițiștii nu au putut demara verificări pentru a afla dacă acest incident s-a întâmplat. Pe de altă parte, unele surse vorbesc despre faptul că agresiunea nici n-ar fi existat, că poliția locală, aflată în subordinea primăriței, ar fi vizionat imaginile din zonă și nu ar fi descoperit că s-a întâmplat ceva pe traseul de deplasare al lui Clotilde Armand.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.