Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clotilde Armand anunţă că proiectul privind tichetele anticriză a trecut de votul Consiliului Local al Sectorului 1: PSD şi PNL au votat pentru aşa-zisa mită

Facebook
Clotilde Armand

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand anunţă că proiectul privind tichetele anticriză a trecut de votul Consiliului Local al Sectorului 1. Ea îi atacă pe consiliuerii PSD şi PNL care au votat pentru aşa-zisa ”mită” pe care o reclamau dimineaţă. ”Iată ipocrizia uselistă în forma ei deplină, iată cum s-au făcut de râs singuri”, a mai spus primarul, potrivit news.ro.

”Proiectul privind tichetele anticriză a trecut de votul Consiliului Local al Sectorului 1 cu 25 voturi PENTRU şi 1 ABŢINERE. PNL % PSD au adus modificări prin amendamente”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

Ea continuă: ”Amintesc că tot ei au spus într-o conferinţă de presă comună susţinută azi dimineaţă că acest proiect este mită electorală. Acum au votat pentru aşa-zisa mită. Iată ipocrizia uselistă în forma ei deplină, iată cum s-au făcut de râs singuri”.

Sebastian Burduja, liderul PNL Sector 1, a declarat vineri într-o conferinţă de presă, despre primarul Clotilde Armand, că cea mai mare dezamăgire pe care o au faţă de această persoană este că este un simplu politruc, care nu a demonstrat altceva decât incompetenţă şi corupţie.

El a acuzat-o pe Clotilde Armand că vrea să dea mită electorală prin ajutorul anunţat pentru toţi locuitorii sectorului de peste 18 ani, de 1.000 de lei şi a anunţat că PNL, împreună cu PSD au făcut un alt proiect de hotărâre, corect, echitabil şi transparent, care va viza cu adevărat nevoile oamenilor şi nu nevoia de a obţine voturile lor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.