Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clotilde Armand, candidată PNL-USRPLUS: 'De data aceasta ne vom baza nu numai pe instituţii, dar ne vom baza şi pe votul cetăţenilor'/ VIDEO

romaniatv.net
clotilde armand

Clotilde Armand, candidata PNL-USRPLUS la Primăria Sectorului 1, "omoară" limba română, dar şi logica într-un interviu acordat TVR. La emisiunea România 9, aceasta a afirmat că în urmă cu patru ani ea a câştigat de fapt primăria, iar acum partidul ei se va baza şi pe votul cetăţenilor, nu doar pe instituţii.

"Ştiţi că acum patru ani seara eram câştigătoare, a doua zi nu mai eram primar. Nu e de râs, este dramatic", a afirmat Clotilde Armand.

Jurnalistul Ionuţ Cristache i-a atras acesteia atenţia că există instituţii care puteau lămuri aceste lucruri, iar un vot furat nu ar fi rămas nepedepsit.

"Eu sper că este aşa cum spuneţi şi de data aceasta ne vom baza nu numai pe instituţii, dar ne vom baza şi pe votul cetăţenilor, care va fi foarte motivat şi se vor organiza ca să devin primar nu numai o noapte, ci pentru un mandat întreg", a răspuns candidata PNL-USRPLUS.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.