Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clotilde Armand dă milităria jos din pod - verificări la sânge în Primărie

Facebook
Clotilde Armand

Clotilde Armand îi verifică pe angajații Primăriei Sectorului 1. Primarul vrea să afle dacă sunt persoane trimise în judecată, așa cum s-a întâmplat cu alți trei salariați ai instituției. Cei trei au fost suspendați din funcție.

Primarul Clotilde Armand a dezvăluit faptul că a trimis tuturor departamentelor instituției o adresă prin care li se cere să comunice dacă sunt angajați trimiși în judecată pentru infracțiuni incompatibile cu statutul de funcționar public, infracțiuni prevăzute de Codul Administrativ.

„Spun asta pentru că ieri am aflat întâmplător despre un angajat al primăriei trimis în judecată pentru evaziune fiscală și spălare de bani – fapte incompatibile cu funcția deținută. Astăzi l-am suspendat din funcție până la soluționarea definitivă a dosarului și așa voi face cu toți angajații trimiși în judecată pentru infracțiuni incompatibile cu funcția publică”, a povestit Clotilde Armand pe Facebook.

În fața unei presiuni uriașe din partea populației, Angela Merkel cedează: se relaxează restricțiile în Germania

Recent, doi directori de la o instituție subordonată Primăriei Sectorului 1 au fost suspendați din funcție deoarece erau implicați într-un dosar de corupție. Ei au intrat în concediu medical, iar Clotilde Armand anunță că va verifica adeverințele medicale.

„Cei doi directori de la ADP Sector 1 trimiși în judecată de DNA într-un dosar de corupție, suspendați de mine din funcție, în urmă cu 2 zile, și-au luat brusc concediu medical după ce au aflat decizia mea. Aștept să le văd adeverințele și cine este medicul care le-a semnat”, a explicat Clotilde Armand.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.