Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clotilde Armand deschide RĂZBOIUL cu Nicușor Dan: Nu ne lăsăm INTIMIDAȚI / VIDEO

Soţul lui Clotilde Armand, Sergiu Moroianu, a fost exclus din USR prin votul unanim al conducerii partidului, în urma acuzaţiilor conform cărora ”echipa de comunicare/campanie” a USR ar fi asociat imaginea formaţiunii cu activiştii LGBT şi cu Soros.

Clotilde Armand a spus, la Cluj-Napoca, referitor la decizia luată de colegii săi, că ”iau mereu decizii greșite când nu sunt cu ei”. Revenită la București, Armand a filmat un clip cu soțul ei în care-l face praf pe Nicușor Dan, chiar dacă nu îi dă numele. Ea spune că nu se vor lăsa intimidați.

Citește și: ȘOC la McDonald’s! S-au scumpit toate produsele: Iată noile prețuri

„Înainte de toate vreau să spun că suntem o familie unită, care nu se lasă afectată, intimidată de nicio greutate întâlnită pe drum.”, a spus Clotilde Armand.

Sergiu Moroianu le-a mulţumit celor care şi-au exprimat simpatia faţă de el. „Vreau să ştiţi că în întreaga mea activitate de până acum am sprijinit scopul şi interesul USR. Am sprijinit cauza pentru care el a fost creat”, spune acesta.

Citește și: Madonna ȘOCHEAZĂ din nou: Ce a putut să facă pe scenă / VIDEO HOT

Clotilde Armand: „Este o neînţelegere, nu am putut să discutăm cu colegii noştri, s-au grăbit foarte tare. Eu eram la Cluj, Sergiu nu a putut să discute pur şi simplu, avea alte lucruri mai importante de făcut, pentru că viaţa noastră de familie rămâne o prioritate. Sper că vom avea ocazia să discutăm. Tu ești matematician, ești obișnuit să rezolvi probleme și vom rezolva și problema aceasta.”

Clipul se termină în hohote de râs.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.