Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clotilde Armand, după perchezițiile la Poliția Locală: 'Am dat ordin să se pună la dispoziţia organelor de anchetă toate documentele solicitate'

Agerpres
Clotilde Armand

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a cerut să li se dea anchetatorilor documentele solicitate în cazul percheziţiilor efectuate, joi, la o secţie de poliţie locală pentru corupţie.

"'Toleranţă zero faţă de corupţie!' - acesta a fost motto-ul meu cu care am venit în Primăria Sectorului 1 şi de la care nu mă abat. Încă de la începutul mandatului meu, am atras public atenţia asupra faptului că sunt probleme la Poliţia Locală Sector 1 şi că unii dintre poliţiştii locali au o agendă personală diferită de cea a cetăţeanului. În această dimineaţă, au fost percheziţii ale ofiţerilor Direcţiei Generale Anticorupţie la Secţia de Poliţie Locală din cartierul Pajura într-un dosar care vizează fapte de corupţie. Am dat ordin să se pună la dispoziţia organelor de anchetă toate documentele solicitate şi am cerut poliţiştilor locali să colaboreze cu ofiţerii DGA pentru aflarea în cel mai scurt timp a adevărului", a scris Clotilde Armand pe Facebook.

Joi, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi ofiţeri de la Direcţia Generală Anticorupţie au efectuat percheziţii la Brigada de Poliţie Rutieră Bucureşti, Poliţia Locală Sector 1 şi la domiciliile mai multor agenţi, suspectaţi că luau mită de la şoferi.

Potrivit unui comunicat al Parchetului, au fost puse în aplicare 30 de mandate de percheziţie domiciliară, în Bucureşti şi judeţele Ilfov şi Dâmboviţa, vizând locuinţe, sedii de firmă, precum şi instituţii publice.

De asemenea, au fost efectuate percheziţii corporale şi asupra unor autovehicule.

În urma efectuării percheziţiilor au fost identificate şi ridicate mai multe mijloace de probă.

Potrivit unor surse judiciare, poliţiştii de la Rutieră cereau bani de la şoferi, prinşi în trafic cu diverse nereguli.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.