Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clotilde Armand INTERVINE în scandalul de la Spitalul Grigore Alexandrescu: 'Îl invit pe domnul manager să găsim urgent rezolvarea la aerul condiționat'

Agerpres
Clotilde Armand

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand a declarat, miercuri, că autoritatea locală îşi oferă ajutorul pentru rezolvarea problemei sistemului de climatizare de la Spitalul de Urgenţă pentru Copii "Grigore Alexandrescu".

"Am înţeles din mass-media că managerul Spitalului Clinic de Urgenţe pentru Copii 'Grigore Alexandrescu' a afirmat că sistemul de climatizare al spitalului este în colaps. Vreau să anunţ acum public că Primăria Sectorului 1 vrea să ajute şi ne oferim ajutorul să realizăm investiţiile pentru sănătatea cetăţenilor şi a personalului medical. Îl invit pe domnul manager să găsim urgent rezolvarea. La fel am făcut şi la Spitalul de Arşi", a scris Clotilde Armand, pe Facebook, arată Agerpres.

Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii "Grigore Alexandrescu" este cel mai mare şi mai vechi spital pentru copii din România, fiind dat în folosinţă în anul 1886. În spital funcţionează 10 secţii clinice şi numeroase compartimente medicale, 19 departamente însoţitoare şi 17 ambulatorii de specialitate.

Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii "Grigore Alexandrescu" face parte din reţeaua sanitară a Ministerului Sănătăţii, căruia îi este subordonat prin intermediul Direcţiei de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti.

Managerul unităţii medicale este conf dr Alexandru Ulici.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.