Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clotilde Armand: 'PNL blochează tot fără argumente!'

Agerpres
Clotilde Armand

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, face apel la cetăţenii care locuiesc în zona Nicolae Titulescu - Banu Manta să o susţină în demersul de deschidere a parcării de sub Pasajul Basarab, închisă de mai bine de 10 ani.

Consiliul General al Municipiului Bucureşti a respins, în şedinţa din 29 iulie, cu 24 de voturi „pentru” şi 25 de „abţineri”, proiectul de hotărâre privind transmiterea din administrarea CGMB în administrarea Consiliului Local al Sectorului 1, a parcajului suprateran exterior, sub pasaj Basarab aferent obiectivului de investiţii „Pasaj rutier denivelat superior Basarab”, în vederea derulării de lucrări de mentenanţă şi întreţinere, potrivit unui comunicat de presă al Primăriei Sectorului 1.

„PNL a votat în împotriva deschiderii parcării de sub Pasajul Basarab şi transformarea acesteia în parcare de reşedinţă pentru 65 de rezidenţi din zonă. Deşi au promis că vor vota... Au blocat totul din nou. Fără motiv, fără argument. Reamintesc că această parcare stă închisă de mai bine de 10 ani iar eu am reuşit la începutul anului să obţin toate avizele pentru deschiderea ei. Avem nevoie doar de acordul PMB pentru a deschide parcarea. Iar PNL face ce ştie mai bine. Blochează tot fără argumente,” a declarat Clotilde Armand, conform sursei citate.

Primarul Sectorului 1 va participa la următoarea şedinţă a Consiliului General pentru a susţine acest proiect şi invită locuitorii din apropierea Pasajului Basarab să i se alăture în acest demers.

„Fac un apel la cetăţeni şi îi rog pe rezidenţii din zona podului Basarab care aşteaptă de ani de zile să fie deschisă parcarea să vină alături de mine la următoarea şedinţă de la PMB ca să vadă cu ochii lor ipocrizia şi cinismul consilierilor care ne blochează proiectele comunităţii. Ceea ce fac consilierii PNL la nivel de Bucureşti este o bătaie de joc la adresa comunităţii,” a mai afirmat Armand.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.