Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clotilde Armand, prima reacţie la informaţia lansată de Tudorache: 'Nu ştie să numere. PSD e istorie şi nu-i vine a crede'

Clotilde Armand, candidata USR la Primăria Sectorului 1, îl contrazice la Dan Tudorache, candidatul PSD, care anunţase că pe numărătoarea paralelă a PSD el ar avea 200 de voturi în plus.

"Aud că fostul primar al Sectorului 1 nu știe să numere. Nu-i nimic. Îl învățăm noi. Până atunci vă spun doar atât: PSD este istorie în Sectorul 1 și nu-i vine a crede. Oricum, suntem cu ochii pe ei până avem toate datele oficiale", scrie Clotilde Armand pe Facebook.

Oamenii din echipa USR susţin că mai sunt de numărat voturile din 11 secţii, iar Clotilde Armand are un avans de 1458 de voturi.

Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, susține că a câștigat un nou mandat: „Am în plus 200 de voturi față de Clotilde Armand”.

„Breaking news! După terminarea numărătorii paralele, am în plus 200 de voturi față de Clotilde Armand. Așteptăm rezultatele oficiale de la BEC!”, scrie pe Facebook Dan Tudorache.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.