Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'După câteva bătălii de tot felul', Clotilde Armand redeschide fostele toalete publice dezafectate şi cele transformate în baruri în 2000

Facebook
Clotilde Armand

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand anunţă redeschiderea fostelor toalete publice dezafectate şi cele care au fost transformate în baruri în perioada anilor 2000. Ea arată că cele mai multe imobile sunt în prezent în ruină şi este necesară refacerea aproape totală a acestora pentru a le aduce în stare de funcţionare”.

”După câteva bătălii administrative de tot felul (majoritatea absurde din cauza birocraţiei), vă anunţ că redeschidem fostele toalete publice dezafectate şi cele care au fost transformate în baruri în perioada anilor 2000. Am semnat contractul de proiectare pentru reabilitarea şi modernizarea a patru astfel de toalete abandonate: cele două din Parcul Kiseleff, cea de la intrarea din Parcul Herăstrău şi cea din Calea Griviţei”, spune primarul.

Clotilde Armand arată că ”cele mai multe imobile sunt în prezent în ruină, este necesară refacerea aproape totală a acestora pentru a le aduce în stare de funcţionare”.

”Au ajuns în această situaţie din cauza indiferenţei fostelor administraţii locale”, mai afirmă primarul Sectorului 1.

Clotilde Armand afirmă că nu este vorba despre toaletele publice automate care sunt funcţionale şi de care primăria se ocupă în prezent.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.