Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clotilde Armand taie în carne vie, ajutată de judecători: Reorganizarea Primăriei Sectorului 1 merge înainte

Facebook
Clotilde Armand

Desfiinţarea a trei unităţi din subordinea Primăriei Sector 1 a fost admisă definitiv de instanţă, iar primarul Clotilde Armand a anunţat că reorganizarea instituţiei merge mai departe, anunță news.ro.

”Reorganizarea Primăriei Sectorului 1 merge înainte. Justiţia mi-a dat astăzi dreptate şi a anulat decizia prin care era suspendată hotărârea de Consiliu Local prin care au fost desfiinţate trei structuri. Prin intermediul acestor structuri fosta administraţie dădea contracte cu dedicaţie unor firme de partid: Administraţia Pieţelor, Administraţia Unităţilor de Învăţământ Preuniversitar şi a Unităţilor Sanitare Publice şi Centrul Cultural. Toate aceste 3 structuri aveau un buget total de aproximativ 200 milioane lei şi până într-o 100 de angajaţi. Sentinţa este definitive”, a transmis, marţi, Clotilde Armand.

Primarul Sectorului 1 afirmă că ”cel care a contestat reorganizarea instanţă este un sindicalist al ADP apropiat de deputatul diamant”.

”Acest sindicat a fost creat să se opune reformelor din primărie. Decizia iniţială de suspendare a fost folosită de actori politici şi.Consiliul local al Sectorului 1 pentru a întârzia votarea bugetului pe 2021”, a mai scris Armand.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.