Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clotilde Armand trece la amenințări, după ce Marcel Ciolacu a anunțat că a pierdut, de fapt, alegerile: Vin după voi și n-am să vă las în pace până nu recuperez

Inquam Photos / George Calin
clotilde armand

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni că reprezentanţii coaliţiei de guvernare vor desfiinţarea Secţiei de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie pentru ca aceasta să nu finalizeze ancheta cu privire la alegerea primarului de la Sectorul 1, adăugând că în urma renumărării voturilor a reieşit că Daniel Tudorache a câştigat alegerile.

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, îl acuză pe Ciolacu de fake news și trece la amenințări. ”Dle. Ciolacu am o veste tare tristă pentru dvs. și restul pesediștilor: vin după voi și n-am să vă las în pace până nu recuperez fiecare leu pe care l-ați furat de la cetățenii Sectorului 1. Și credeți-mă că am să vă găsesc. Pe toți.”, e mesajul transmis de primarul USR-PLUS.

”Șeful PSD spune că am pierdut alegerile. După ce toate instanțele de judecată din România au decis că eu sunt primarul ales al Sectorului 1, s-a trezit dl. Ciolacu la câteva luni de la hotărârea judecătorească definitivă să arunce încă un fake news la Televiziunea Publică. Părerea lui este că fostul primar diamant a câștigat alegerile din Sectorului 1. Atunci când un PSD-ist spune asta înseamnă că este exact pe dos.

Sunt atât de disperați cei din PSD că i-am decuplat de la contractele cu banii publici că nu mai știu ce să inventeze. Și folosesc acest caz pentru a nu desființa secția specială de execuție a magistraților creată de Dragnea și Tudorel Toader.

Dle. Ciolacu am o veste tare tristă pentru dvs. și restul pesediștilor: vin după voi și n-am să vă las în pace până nu recuperez fiecare leu pe care l-ați furat de la cetățenii Sectorului 1. Și credeți-mă că am să vă găsesc. Pe toți.”, a scris Armand.

"Au cerut desfiinţarea SIIJ. Au ieşit magistraţii şi au spus că e cea mai mare prostie această desfiinţare a SIIJ. A boicotat-o şi domnul Predoiu şi actualul ministru, să nu funcţioneze, ca să demonstreze că nu are eficienţă. (...) După ce magistraţii, CSM, au dat un aviz negativ, domnul ministru a zis că va apela la Comisia de la Veneţia, aşteaptă răspuns de la Comisia de la Veneţia. După două săptămâni domnul ministru a zis - mergem cu iniţiativa în Parlament pe repede înainte, nu mai aşteptăm avizul Comisiei de la Veneţia. Ce aflăm în seara asta? Ancheta de la SIIJ, pentru că şeful biroului electoral de sector era un magistrat şi ancheta e dusă de către SIIJ, aflăm că de fapt doamna Clotilde a pierdut alegerile. (...) Mai sunt 220 de saci de numărat, dar trendul electoral este unul foarte clar, domnul Tudorache a câştigat alegerile şi atunci, în momentul în care se desfiinţează SIIJ, se desfiinţează şi această anchetă", a spus Ciolacu la TVR1.

El a adăugat că PSD va strânge semnături pentru organizarea unui referendum şi pentru organizarea de alegeri la Sectorul 1.

"Presupun că doamna Clotilde nu e bolşevică, ca pe timpul lui Stalin, nu contează cine votează, contează cine numără, îşi va da demisia. Va pleca. SIIJ nu se va desfiinţa până ancheta va fi finalizată", a afirmat el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.