Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Club renumit anulează petrecerea de Revelion în București

princess

După ce ISU a arătat că funcţionarea localului este oprită până la remedierea deficienţelor privind siguranţa la incendiu. Princess Club din Regie a anunţat că îşi anulează petrecerea de Revelion.

"Având în vedere intenţia manifestată în spaţiul public de către un operator economic, căruia i s-a dispus măsura de oprire a funcţionării conform prevederilor Hotărârii Guvernului României nr. 915/2015, de a organiza un eveniment cu public în data de 31.12.2015 în respectiva locaţie, inspectorii de prevenire ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dealul Spirii” Bucureşti-Ilfov se vor deplasa astăzi (joi, n.r.) la sediul social şi la punctul de lucru pentru atenţionarea administratorului asupra prevederilor legale care interzic continuarea activităţii şi implicit organizarea evenimentului", potrivit unui comunicat al ISU Bucureşti.

Princess Club si-a cerut scuze clientilor si i-a invitat să se adreseze telefonic localului pentru a îşi primi înapoi banii plătiţi pentru a participa la eveniment.

"Incepem acest comunicat prin a ne cere scuze tuturor clientilor nostri pentru aceasta situatie nedorita in care ne aflam. Suntem nevoiti sa anulam evenimentul din aceasta seara, respectiv petrecerea de revelion, ca urmare a unor impedimente venite din partea autoritatilor. Va asiguram ca pe toata perioada in care clubul Princess a fost inchis, s-au desfasurat lucrari intense pentru indeplinirea normelor "ISU". Aceste lucrari au fost duse la bun sfarsit, astfel incat clubul Princess indeplineste in acest moment toate normele de siguranta impotriva incendiilor. Rugam persoanele care au achitat biletele, sa sune la nr 0720. 535. 383. Motivele pentru care clubul Princess nu poate functiona in noaptea de revelion sunt pur birocratice, nicidecum tehnice", este mesajul transmis de Princess Club.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.