Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clubul Astra Giurgiu are un nou antrenor: tehnicianul Ionuţ Badea

www.gsp.ro
Astra Giurgiu

Clubul Astra Giurgiu a anunţat, duminică, înlocuirea antrenorului Eugen Neagoe cu tehnicianul Ionuţ Badea, cu două etape rămase de jucat din acest campionat şi cel puţin un meci în Cupa României.

Fost campion al României, ca jucător, Badea a antrenat naţionala României, că secund, dar şi la mai multe cluburi de Liga 1, ultimul fiind FC Argeş, cu care a promovat în urmă cu un an, scrie News.ro.

Badea va antrena Astra alături de Dragoş Radu, fost fotbalist al echipei din Giurgiu în perioada 2001-2002 şi Casian Maghici, plus, din vechiul staff, Carmel Bărbulescu şi Ionuţ Boşneag.

"Pe această cale, clubul Astra ţine să-i mulţumească fostului tehnician, Eugen Neagoe şi secundului Sebastian Moga pentru munca depusă", a pregizat gruparea.

Primul joc al echipei Astra cu Ionuţ Badea pe bancă va fi marţi, manşa retur a semifinalei Cupei României, la Dinamo (după 1-0 pentru giurgiuveni, în tur).

Astra Giurgiu ocupă locul 7 în play-out, de baraj, cu 24 de puncte, cu două etape rămase de jucat în acest sezon. Echipa giurgiuveană a pierdut patru din ultimele cinci meciuri jucate în Liga I, ultima dată, sâmbătă, în deplasare, cu Gaz Metan Mediaş, scor 1-2.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.