Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clubul Benfica, amendat cu 64.000 de euro pentru criticarea arbitrajului

looksport.ro
Benfica Lisabona

Comisia de disciplină a Federaţiei portugheze de fotbal (FPF) a amendat clubul Benfica Lisabona cu 64.770 euro, din cauza criticilor la adresa arbitrajului, după meciuri desfăşurate în luna aprilie, conform presei locale, citate de EFE.

Comisia l-a sancţionat cu o etapă de suspendare şi o amendă de 535 euro pe Henrique Araujo (Benfica Lisabona). Jucătorul a afirmat pe 17 aprilie, după un meci al echipei B cu Rio Ave (1-2), că echipa sa a fost sancţionată în mai multe rânduri de ''erori de arbitraj''.

Directorul sportiv al Benficăi, Rui Pedro Braz, a fost amendat cu 1.020 de euro pentru declaraţiile făcute în aceeaşi zi despre meciul dintre prima echipă a Benficăi şi Sporting Lisabona, care s-a încheiat cu 2-0 în favoarea ''vulturilor'' conduşi de Roger Schmidt.

Clubul Benfica a fost amendat cu 64.770 euro din cauza a două abateri disciplinare, legate de un articol din regulamentul disciplinar privind încălcarea atribuţiilor de serviciu şi alte abateri legate de un articol care acoperă atacul la onoare şi reputaţia organele din structura sportivă şi a membrilor săi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.