Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clubul chinez Dalian Yifang supralicitează pentru Wilfried Zaha de la Crystal Palace: Chinezii îi triplează atacantului veniturile

Facebook Wilfried Zaha
Wilfried Zaha

Clubul chinez Dalian Yifang îi oferă atacantului Wilfried Zaha de la Crystal Palace un salariu de 12,5 milioane de euro net pe an, într-un contract pe patru ani, potrivit Daily Mail, informează news.ro.

Citește și: S-ar fi AFLAT candidatul PSD-ALDE la prezidențiale! Cine ar fi cel care îl va înfrunta pe Klaus Iohannis (surse)

În plus, jucătorul din Coasta de Fildeş ar putea primi bonusuri de până la trei de milioane de euro şi bilete de avion pentru a reveni des în Anglia, în timpul sezonului.

Dacă va accepta, Zaha (15 meciuri şi trei goluri în Premier League, în acest sezon) ar urma să-şi tripleze veniturile, faţă de contractul pe care îl are acum la Palace.

Wilfried Zaha este la Crystal Palace de pe vremea junioratului, din 2004, şi mai are contarct până în vara anului 2020. El a evoluat o jumătate de sezon la Manchester United, între august 2013 şi ianuarie 2014, şi cealaltă jumătate de sezon la Cardiff City, unde a fost împrumutat de United, înainte de a reveni la Crystal Palce.

Dalian Yifang, echipă antrenată de germanul Bernd Schuster, a terminat campionatul pe locul 11, din 16 formaţii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.