Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clubul CSM Bucureşti, patronat de Primăria Capitalei, implicat într-un scandal cu simboluri naziste: Fotografiile postate pe Facebook

Foto news.ro
csm bucuresti zvastica

Fotografii cu copii având în fundal o zvastică, pe contul oficial de Facebook al clubului CSM Bucureşti

Clubul CSM Bucureşti, patronat de Primăria Capitalei, a postat pe contul oficial de Facebook mai multe fotografii cu echipele de copii ale secţiei de rugby, având în fundal o zvastică, informează gsp.ro, potrivit news.ro.

Fotografiile au fost realizate la Complexul Sportiv Steaua din Bucureşti, în faţa unui zid pe care era desenată o zvastică.

"Astăzi, profitând de vremea superbă de afară, tigrişorii din ACADEMIA DE RUGBY Under 14, au participat la FESTIVALUL DE RUGBY PENTRU COPII “ Octavian Corneliu-Luluş” organizat pe stadionul Ghencea de către #CSASteaua în colaborare cu #AMRB. Sub îndrumarea domnilor antrenori Ionuţ FERARU si Florea OPRIŞ, #CSMB a participat la 3 categorii de vârstă: Under 14 şi Under 12 la baieţi, dar si cu o echipă formată în totalitate din fete. Felicitări şi succes în desluşirea tainelor rugbyului", se arată în postarea de pe contul oficial de Facebook, sub titlul "Aventura trigrişorilor continuă".

"În România, utilizarea simbolurilor naziste este pedepsită de Legea nr. 217/2015, pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 31/2002, privind interzicerea organizaţiilor şi simbolurilor cu caracter fascist, rasist sau xenofob şi a promovării cultului persoanelor vinovate de săvârşirea unor infracţiuni contra păcii şi omenirii", a precizat sursa citată.

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.