Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clubul de handbal masculin Dinamo București a anunțat cooptarea în staff-ul tehnic a lui Marius Pintea

dinamo handbal

Clubul de handbal masculin Dinamo București a anunțat miercuri cooptarea în staff-ul tehnic a lui Marius Pintea, unul din cei mai titrați tehnicieni din handbalul românesc, potrivit mediafax.ro.

„Staff-ul tehnic al formației campioane la handbal se întărește prin cooptarea unui veritabil om de sport. Marius Pintea se alătură echipei administrative a CS Dinamo, cu scopul de a contribui, prin experiența sa, la progresul secției de handbal.”, se scrie în comunicatul oficial al clubului.

Citește și: Vasile Dîncu: ‘AUR nu are o asemenea forță să scoată atâția oameni în stradă. PSD nu va câștiga din aceste mișcări’

Fost arbitru de handbal în Spania și în România, Marius Pintea (43 de ani) a urmat de-a lungul carierei sale mai multe specializări, între care și management sportiv, având în acest sens un curs absolvit la Barcelona, în 2018.

A fost component al staff-ului naționalei masculine de handbal a României între 2016 și 2018, împreună cu Xavi Pascual, coordonator tehnic și director al unor echipe din handbalul românesc, dar și consultant și totodată participant la proiectul ”Talent” al Federației Române de Handbal, inițiat de fostul tehnician al naționalei de handbal masculin Xavier Pascual.

Este fondator și coordonator al cursului de antrenorat „Professional Handball Coaching”, cu trei ediții desfășurate în 2018, 2019 și 2020, la care au participat ca lectori antrenori de top din handbalul mondial, precum Xavi Pascual, Ambros Martin, Didier Dinart, Xavi Sabate, Jorge Duenas, Roger Font Ribas și Oliver Roy Camino.

De asemenea, Marius Pintea este coordonatorul proiectului Barça Academy în România, care are ca obiectiv organizarea de tabere de jocuri sportive, împreună cu clubul catalan.

„La Dinamo, Marius Pintea va lucra alături de actuala echipă managerială la implementarea proiectelor deja începute sau aflate în stadiul de concept, astfel încât Dinamo să fie și mai puternică din sezonul următor, atât pe plan intern, cât și internațional” se specifică în finalul comunicatului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.