Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clubul englez Tottenham este interesată de portarul Alexander Nubel, de la Schalke 04 - presă

Tottenham

Jose Mourinho i-a găsit înlocuitor lui Hugo Lloris, căpitanul lui Tottenham și al Franței, care va fi accidentat până la finalul sezonului. Antrenorul portughez vrea să îl aducă în locul francezului pe Alexander Nubel, portarul nemților de la Schalke 04, potrivit MEDIAFAX.

Conform jurnaliștilor de la The Sun, Mourinho a pus ochii pe Alexander Nubel, portarul celor de la Schalke 04 și îl dorește cu insistență în Anglia. Tânărul portar a impresionat în ultima perioadă, devenind titular atât la echipa de club, cât și în poarta naționalei de tineret a Germaniei. La aceasta din urmă, Nubel a fost titular la Campionatul European din Italia și San Marino. Acolo, reprezentativa de tineret a nemților a câștigat contra României în semifinale.

Citeşte şi: VIDEO Imagini absolut ȘOCANTE din vasul în care 14.000 de oi au fost LĂSATE captive vreme de 3 zile de autoritățile române

Interesul lui Mourinho pentru Nubel a fost confirmat și de expertul Kevin Hatchard, care a declarat pentru talkSPORT: ”Cineva din cadrul clubului mi-a șoptit că Tottenham îl urmărește pe Alexander Nubel.” . Portarul naționalei Franței s-a accidentat extrem de grav la începutul acestei luni în partida cu Brighton. Hugo Lloris va fi indisponibil până la sfârșitul anului. Astfel că transferul lui Alexander Nubel pare unul veridic, mai ales că diferența de vârstă dintre Lloris (32 de ani) și Nubel (23 de ani) este una semnificativă.

În acest sezon, Nubel a încasat 15 goluri în 12 meciuri de Bundesliga. Acesta a fost transferat de Schalke în vara lui 2015 de la Paderborn pentru suma de 600.000 de euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.