Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Imagini absolut ȘOCANTE din vasul în care 14.000 de oi au fost LĂSATE captive vreme de 3 zile de autoritățile române

captura Facebook
dddddd

Bătaia de joc a autorităților române continuă cu un nou episod revoltător. După ce în urmă cu o săptămâna un urs călcat de mașină a fost lăsat să agonizeze timp de 18 ore, vreme în care autoritățile nu au fost în stare să îi facă nici măcar un tranchilizant pentru ca animalul să nu mai sufere, acum, 14.000 de oi stau captive de trei zile într-o navă care s-a scufundat în Portul Midia. Practic, majoritatea oilor au murit, iar cele care au supraviețuit se urcă pe cadavre pentru a putea să rămână la suprafață.

„Așa cum vă promisesem ieri, am plecat dis-de-dimineață către Constanța, iar chiar acum am urcat pe nava răsturnată în portul Midia, alături de un echipaj ISU Dobrogea. Acestea sunt doar primele oi vii pe care le-am găsit, cu siguranță sunt și altele, în alte zone ale epavei. Vom salva atâtea câte vom putea, în orele care urmează, și vă vom ține la curent cu soarta lor. Aceste biete animale care au supraviețuit timp de 48 de ore pe un vapor aproape scufundat și-au câștigat, după părerea noastră, dreptul să trăiască până la bătrânețe. Un drept care ar trebui oricum să-i fie garantat oricărui animal, dacă ne întrebați pe noi. Facem tot posibilul să preluăm legal aceste animale și să le oferim îngrijirea și dragostea de care au nevoie, în niște sanctuare care s-au oferit deja să le primească. Sperăm să avem și sprijinul autorităților în acest sens”, se arată în postarea de pe Facebook a Letea Wild Horses.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.