Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clubul Hebei China Fortune returnează banii fanilor care-şi achiziţionaseră abonamente pe tot anul

Clubul Hebei China Fortune din Super Liga chineză (CSL) a început să returneze banii fanilor care-şi achiziţionaseră abonamente pentru întreg sezonul, scrie Xinhua.

''Din cauza pandemiei de coronavirus, campionatul se va finaliza în spatele uşilor închise aşa că am decis să returnăm susţinătorilor banii pe abonamente. Mulţumim însă tuturor fanilor pentru sprijinul acordat'', se arată într-un comunicat al clubului.

Federaţia chineză de fotbal a anunţat că sezonul CSL 2020, care iniţial era programat să înceapă pe 22 februarie, va debuta pe 25 iulie.

Din motive sanitare, cele 16 echipe din Super Ligă vor disputa meciurile doar în două locaţii: oraşul portuar Dalian (nord-estul ţării) şi oraşul Suzhou (estul Chinei), în apropiere de Shanghai, a indicat federaţia într-un comunicat.

Unii dintre jucătorii străini s-ar putea să nu fie în măsură să se alăture echipelor lor, în condiţiile în care China interzice în continuare accesul în ţară pentru aproape toţi cetăţenii străini, din cauza Covid-19.

În ultimii ani, Beijingul a făcut din dezvoltarea fotbalului o prioritate naţională, cu obiectivul de a se ajunge ca într-o zi China să câştige Cupa Mondială. În acest sens, numeroşi fotbalişti sau antrenori străini sunt curtaţi de cluburile chineze.

Unul dintre tehnicienii care lucrează în prezent în Super Liga chineză este Cosmin Olăroiu, actualul antrenor al echipei Jiangsu Suning.

Campioana en titre a Chinei, Guangzhou Evergrande, este pregătită de italianul Fabio Cannavaro, campion mondial cu Squadra Azzurra în 2006, ca jucător.

De asemenea, spaniolul Rafael Benitez, fostul antrenor al lui FC Liverpool şi câştigător al Ligii Campionilor, conduce acum echipa Dalian Pro.

Super Liga chineză de fotbal, care debutează în mod tradiţional primăvara, este una dintre primele competiţii sportive din lume care şi-a revizuit calendarul din cauza noului coronavirus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.