Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clubul italian Cagliari a scăpat de sancţiuni după meciul cu Inter, în care Lukaku a fost victima jignirilor rasiste

crimemoldova.com
rasism

Comisia de disciplină a Federaiei Italiene de Fotbal nu a dictat nicio sancţiune împotriva grupării Cagliari, după ce fanii echipei din Sardinia au imitat sunete de maimuţă la adresa atacantului belgian al echipei Inter Milano, Romelu Lukaku, informează presa italiană, anunță news.ro.

Citește și: Eugen Teodorovici a luat decizia! Ce se întâmplă cu proiectul privind închisoarea pentru datornici

Judecătorul sportiv nu a putut stabili dacă au fost scandări cu caracter discriminatoriu la adresa belgianului, în zgomotul produs de huduieli şi fluierături înaintea penaltiului executat de Lukaku, iar dacă astfel de sunete au existat, ele au fost izolate şi persoanele în cauză nu au fost identificate.

În aceste condiţii, nu a fost luată nicio sancţiune împotriva clubului din Sardinia.

Romelu Lukaku a fost victimă a scandărilor rasiste la meciul pe care echipa lui, Inter Milano, l-a câştigat, la 1 septembrie, în deplasare, cu scorul de 2-1, în faţa formaţiei Cagliari, în etapa a II-a din Serie A.

Fanii gazdelor au imitat sunete de maimuţă în momentul în care Lukaku se pregătea să execute penaltiul prin care Inter a stabilit scorul final, în minutul 72. Jignirile au continuat câteva secunde după ce belgianul a trimis mingea în poartă, putând fi auzite pe transmisia în direct a televiziunii italiene.

Citește și: Adevarul despre pensii- Dan Barna aruncă bomba

Lukaku a trimis o privire furioasă spre zona stadionului de unde au venit sunetele, apoi a fost îmbrăţişat de coechipierii săi. Meciul s-a reluat normal, arbitrul neintervenind.

"Fotbalul este un joc care trebuie să bucure pe toată lumea şi nu ar trebui să acceptăm nicio formă de discriminare care face de ruşine sportul nostru. Sper ca federaţiile de fotbal din toată lumea să reacţioneze cu putere în toate cazurile de discriminare", a declarat Lukaku, după meci.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.