Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clubul italian de fotbal Inter Milano a anunţat pierderi de 140 de milioane de euro în sezonul 2021-2022

inter milano internazionale milano

Clubul italian de fotbal Inter Milano a anunţat miercuri că a înregistrat pierderi în valoare de 140 de milioane de euro în sezonul 2021-2022, în scădere însă faţă de anul precedent marcat de consecinţele crizei Covid-19, scrie AFP.

În sezonul 2020-21, clubul din Serie A, deţinut de compania chineză Suning, a înregistrat pierderi record de 245 de milioane de euro.

Acest nou deficit, explică clubul, este legat de repercusiunile crizei de sănătate în special în prima jumătate a sezonului trecut.

În 2021-2022, Inter a înregistrat şi o creştere a cifrei de afaceri la 439,6 milioane de euro, cu 75 de milioane mai mult decât în sezonul 2020-2021, potrivit Agerpres.

Potrivit clubului milanez, "proprietarul şi-a exprimat deja oficial angajamentul de a sprijini gruparea" prin acoperirea pierderilor.

"Cele două obiective principale ale clubului rămân aceleaşi: menţinerea competitivităţii echipei la cel mai înalt nivel şi consolidarea poziţiei sale financiare", se arată într-un comunicat.

Vineri, Juventus Torino anunţa că şi conturile sale sunt "pe roşu" pentru al cincilea an consecutiv după ce în sezonul trecut a înregistrat o pierdere record de 254,3 milioane euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.