Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Amendă de 150.000 de lire pentru manifestări homofobe ale suporterilor pentru Clubul Leeds United

Leeds United

Clubul Leeds United a fost amendat cu 150.000 de lire sterline (191.370 de dolari) pentru manifestările homofobe ale suporterilor săi la meciul cu Brighton & Hove Albion, din sezonul trecut, a anunţat, joi, Federaţia engleză de fotbal (FA), citată de Reuters, potrivit Agerpres.

FA a confirmat faptul că o Comisie independentă de reglementare a impus un plan de acţiune în privinţa clubului Leeds. Potrivit acuzaţiilor formulate într-un raport anonim trimis organizaţiei Kick It Out, suporterii lui Leeds United au avut manifestări homofobe în cel puţin două ocazii la meciul din 11 martie. Comisia a vizionat două înregistrări video în care a identificat scandările homofobe ale suporterilor în min. 20 al partidei de pe Elland Road.

Planul de acţiune în privinţa clubului Leeds United include sfaturi operaţionale şi măsuri practice care trebuie îndeplinite, perioada în care acestea sunt în vigoare şi susţinerea externă care poate fi necesară.

Leeds United a publicat un comunicat în care precizează că acceptă amenda impusă şi subliniază că a lucrat din greu pentru eradicarea homofobiei în comunitatea suporterilor, dar acest lucru, în mod clar, nu a fost suficient.

Leeds a retrogradat în liga a doua (Championship) la finalul sezonul recent încheiat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.