Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clubul Rapid a fost sancţionat de Comisia de Disciplină a FRF cu penalităţi de peste 110.000 de lei

Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal a sancţionat, miercuri, clubul FC Rapid cu penalităţi sportive cumulate în valoare de peste 110.000 de lei (aproximativ 22.000 de euro), ca urmare a incidentelor provocate de suporterii proprii la meciurile din Liga I, informează site-ul oficial al LPF, relatează Agerpres.

În urma partidei de pe teren propriu cu FC Argeş (scor 2-0, în etapa a 19-a), gruparea giuleşteană a fost sancţionată cu o penalitate sportivă de 50.625 lei pentru petardele şi artificiile aruncate de suporterii săi în teren în timpul meciului.

De asemenea, pentru aceleaşi incidente provocate de suporterii giuleşteni în timpul întâlnirii cu FCSB din deplasare (scor 1-3, în etapa a 20-a), FC Rapid a primit o sancţiune de 60.000 de lei.

Conform Regulamentului Disciplinar, FC Rapid a atins pragul maxim de penalitate financiară, iar la fiecare noua abatere de acest tip clubul va fi sancţionat gradual cu disputarea partidelor fără spectatori, cumulat cu sancţiunea maximă de 60.000 lei.

Tot miercuri, clubul FCSB a fost sancţionat cu penalitate sportivă în valoare de de 33.750 lei pentru folosirea materialelor explozive de suporterii proprii la meciul cu FC Rapid din etapa a 20-a a Ligii I.

Comisia de Disciplină a FRF a sancţionat totodată şi clubul FC U Craiova 1948 cu penalitate sportivă de 7.500 de lei pentru incidentele provocate de suporterii săi.

Eliminat în meciul cu Chindia Târgovişte, jucătorul formaţiei Academica Clinceni, Cristian Gavra, a fost sancţionat cu suspendare pentru două etape şi o penalitate sportivă de 3.000 lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.