Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clubul Sportiv al Armatei Steaua București a sărbătorit 70 de ani de existență

facebook.com
CSA Steaua sigla

Clubul Sportiv al Armatei Steaua București a sărbătorit, marți seara, 70 de ani de existență în gala intitulată semnificativ ''Istoria continuă''.

În cadrul solemnității, au fost premiați cei mai reprezentativi sportivi care au activat, de-a lungul a șapte decenii, în secțiile sportive ale clubului bucureștean, printre ei mulți campioni olimpici, mondiali, europeni, inclusiv la recenta ediție a Jocurilor Olimpice de vară de la Rio de Janeiro, ediția 2016.

Au rostit alocuțiuni Mihai Covaliu, președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Marius Dunca, ministrul Tineretului și Sportului, colonelul Cristian Petrea, președintele CSA Steaua București. Un loc aparte în acest eveniment emoționant a revenit jucătorilor de fotbal, care de-a lungul anilor, au reprezentat culorile clubului Steaua București, conform Agerpres.

La Sala de Marmură a Palatului Cercului Militar Național din București, au fost prezenți reprezentanți ai Ministerului Apărării Naționale, conducători de cluburi, performeri de la alte grupări sportive din țară, antrenori, numeroși jurnaliști.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.