Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clubul Sportul Snagov a negat orice implicare în dosarul în care Marius Baciu, antrenorul echipei Turris, a fost ridicat de forţele speciale la meci

www.cyd.ro
mascați, percheziții

Clubul Sportul Snagov a notat, miercuri, într-un comunicat postat pe Facebook, că se dezice de orice legătură cu cazul Marius Baciu, antrenorul echipei Turris ridicat de forţele speciale la meci, potrivit news.ro.

“Clubul Sportul Snagov se dezice în mod oficial de orice legătură cu cazul Marius Baciu şi intervenţia forţelor de ordine. Zvonurile apărute în presă conform cărora echipa primeşte primă de la Petrolul Ploieşti sunt false. Nici Petrolul şi nici alt club nu a motivat echipa noastră financiar, nici acum şi nici în trecut, pentru a încurca un adversar. Aceste acţiuni nu reprezintă Sportul Snagov. Suntem o echipă muncitoare, ne aflăm pe ultimele locuri, aşadar toate meciurile noastre sunt jucate cu o sabie deasupra capului, deoarece orice pas greşit ne apropie de retrogradare. Obiectivul clubului este să se salveze, să câştige cât mai multe meciuri pe căi curate, fără motivaţii financiare venite din partea altor cluburi. Considerăm că acuzaţiile defăimătoare la adresa clubului sunt nefondate. Suntem trişti pentru înfrângerea de astăzi, iar singura noastră preocupare este să pregătim cât mai bine următorul meci şi să luptăm pentru victorie”, se arată în comunicat.

Citește și: Dezastru pentru România- Datoria externă a explodat

Tehnicianul echipei Turris-Oltul Turnu Măgurele, Marius Baciu, a fost ridicat de trupele speciale de la stadion, miercuri, după meciul din deplasare cu formaţia Sportul Snagov, câştigat cu scorul de 3-2, în etapa a XVII-a a Ligii a II-a.

Dosarul care îl vizează pe Baciu, pentru infracţiuni economice, este instrumentat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.