Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clubul Universitatea Craiova s-a despărţit de fundaşul de bandă Marius Briceag

craiova universitatea

Clubul Universitatea Craiova a anunţat, marţi, pe pagina de Facebook, că s-a despărţit de fundaşul de bandă Marius Briceag, potrifit news.ro.

"Îi mulţumim lui Marius pentru profesionalismul de care a dat dovadă şi îi dorim mult succes în continuare", a anunţat clubul craiovean.

Piteştean la origine, Marius Briceag a început fotbalul la FC Argeş, echipă la care a evoluat două sezoane în liga secundă. Timp de doi ani şi jumătate a apărat flancul stâng al defensivei celor de la CSM Râmnicu Vâlcea, echipă de la care a fost transferat de Universitatea Craiova, în ianuarie 2015. În retur a evoluat în opt jocuri. În campionatul 2015-2016, Marius Briceag a fost împrumutat la FC Voluntari, formaţie din Liga 1.

Citește și: Directorul Spitalului Colentina ÎL CONTRAZICE pe Horațiu Moldovan: Pacienții cu boli GRAVE ar mai fi trăit 30 de ani dacă nu luau coronavirus

"Conducerea clubului nostru a apreciat că mutarea la gruparea ilfoveană reprezintă o oportunitate pentru jucător de a creşte valoric şi a reprezenta o soluţie viabilă pe viitor pentru prima echipă a Ştiinţei. În stagiunea 2016-2017 a fost reprofilat pe banda dreaptă a apărării alb-albastre. În total, Brici a bifat 84 de meciuri în tricoul alb-albastru, reuşind să înscrie un gol şi să ofere 5 pase decisive", a precizat Universitatea Craiova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.