Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clubul West Ham United, sancţionat de UEFA după incidentele de la finala Europa Conference League

www.skysports.com
West Ham United

Clubul englez West Ham United a fost sancţionat de UEFA după incidentele de la finala Europa Conference League, de pe 7 iunie, câştigată cu 2-1 împotriva grupării italiene Fiorentina, informează miercuri AFP.

West Ham a fost sancţionată pentru comportamentul suporterilor săi, "invadarea terenului" şi "aruncarea cu obiecte", inclusiv pahare care l-au rănit la cap pe căpitanul Fiorentinei, Cristiano Biraghi, potrivit Agerpres.

Gruparea londoneză va trebui să plătească o amendă de 58.000 de euro şi nu va putea vinde fanilor bilete pentru următoarele două meciuri în deplasare în cupele europene. Sancţiunea pentru a doua din aceste partide este însoţită de o suspendare pentru o perioadă de probă de doi ani.

A doua zi după finală, Fiorentina a cerut o sancţiune "exemplară" după ce Cristiano Biraghi a fost rănit la cap de pahare aruncate din tribune de fani ai lui West Ham United în timpul meciului.

Partida, disputată la Praga, a fost întreruptă câteva minute după ceva mai mult de o jumătate de oră de joc. Când se pregătea să execute un corner, Biraghi a fost lovit în cap de pahare de plastic aruncate de fani ai lui West Ham. Fotbalistul, umplut de sânge, a primit îngrijiri pe teren şi meciul s-a reluat.

Din cauza acestei răni, jucătorul italian a avut nevoie de "opt cusături" după meci, a subliniat Fiorentina într-un comunicat. Biraghi a fost la originea primului gol al lui West Ham, el provocând un penalty.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.