Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cluburile Inter Milano şi Atletico Madrid s-au retras şi ele oficial din Superligă - Au mai rămas patru grupări

https://adevarul.ro/
super liga europeana

Inter Milano şi Atletico Madrid au anunţat oficial, miercuri, retragerea din proiectul Superligii europene. După aceste abandonuri şi cele ale cluburilor engleze, dintre fondatori au mai rămas patru grupări, Juventus, AC Milan, Real Madrid şi FC Barcelona, care nu au renunţat oficial la proiect, potrivit news.ro.

"FC Internazionale Milano confirmă că nu mai face parte din proiectul Super League. Ne angajăm întotdeauna să oferim fanilor cea mai bună experienţă fotbalistică, inovaţia şi integrarea fac parte din ADN-ul nostru de la înfiinţarea noastră. Angajamentul nostru cu toate părţile interesate pentru a îmbunătăţi industria fotbalului nu se va schimba niciodată. Inter consideră că fotbalul, ca orice sector de activitate, trebuie să aibă un interes în îmbunătăţirea constantă a competiţiilor sale, pentru a păstra fanii de toate vârstele din întreaga lume, într-un cadru de sustenabilitate financiară. Cu această viziune, aşteptăm cu nerăbdare să lucrăm împreună cu instituţiile şi cu toate părţile interesate pentru viitorul sportului pe care îl iubim cu toţii", au precizat conducătorii clubului Inter.

Citește și: BREAKING CONFESIUNEA lui DRAGNEA devoalată de PONTA în fața judecătorilor

"Consiliul de administraţie al clubului Atletico Madrid, întrunit miercuri dimineaţă, a decis să comunice oficial Superligii şi restului cluburilor fondatoare decizia sa de a nu-şi oficializa în cele din urmă aderarea la proiect. Pentru club, este esenţială armonia între toate grupurile care alcătuiesc familia , în special fanii noştri. Jucătorii primei echipe şi antrenorul lor şi-au arătat satisfacţia faţă de decizia clubului, înţelegând că meritele sportive ar trebui să prevaleze asupra oricărui alt criteriu", a precizat Atletico, pe site-ul său.

Manchester City, Liverpool, Manchester United, Arsenal, Tottenham şi Chelsea s-au retras, în noaptea de marţi spre miercuri, din proiectul Superligii europene, care cuprindea 12 mari grupări de pe continent.

Retragerile au venit ca urmare a unei reacţii furioase din partea fanilor, oficialilor şi politicienilor care au susţinut că Superliga este lacomă şi anticoncurenţială, deoarece echipelor li se garantează un loc în fiecare an.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.