Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cluburile Valencia, Sevilla şi Villarreal condamnă desconsiderarea arătată de preşedintele federaţiei, Luis Rubiales

www.elconfidencial.com
luis rubiales

Valencia, Villarreal şi Sevilla au emis, marţi, o declaraţie comună în care condamnă ''dispreţul grav'' al lui Luis Rubiales la adresa celor trei cluburi într-o conversaţie pe Whatsapp, atribuită preşedintelui Federaţiei spaniole de fotbal (RFEF), cu tatăl său, şi publicată de El Confidencial, conform EFE, potrivit Agerpres.

În capturile publicate de sursa citată, Rubiales foloseşte expresii de desconsiderare faţă de cele trei cluburi şi spune că în ordine îi plac cel mai puţin Villarreal, Sevilla şi Valencia.

Declaraţia vorbeşte despre ''presupuse declaraţii'', dar subliniază că ''aceste conversaţii în care vorbeşte atât de jignitor, cu animozitate şi aroganţă faţă de cele trei instituţii sunt inacceptabile provenind de la o persoană care deţine o funcţie de asemenea responsabilitate şi care trebuie să vegheze în egală măsură asupra interesele tuturor cluburilor spaniole de fotbal''.

Cele trei cluburi ''condamnă jignirile şi lipsa de respect'' a lui Luis Rubiales faţă de entităţi şi ''de sentimentele'' fanilor săi, dar cer şi o rectificare şi scuze publice.

În plus, Valencia, Villarreal şi Sevilla îşi arată ''îngrijorarea maximă'' pentru ''eventualele consecinţe'' pe care le poate presupune atitudinea preşedintelui RFEF faţă de cluburile în cauză, în condiţiile în care înţeleg că ''acest comportament nu contribuie la transparenţa competiţiei''.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.