Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cluj Arena a intrat în FALIMENT. PSD arată cu degetul spre PNL

Cluj Arena

Cluj Arena, al doilea cel mai scump stadion din România (a costat 45 de milioane de euro), are probleme mari. Societatea care administrează arena de 30.000 de locuri a intrat în faliment, după o sentință dată de Tribunalul Cluj.

Societatea care administrează Cluj Arena a acumulat datorii de peste 15 milioane de lei, pentru că nu a plătit impozitul pe construcții timp de mai mulți ani.

Vezi şi: Gigi Becali riscă să se întoarcă în închisoare. Nou dosar penal, după denunţul unui jurnalist

"Dispune dizolvarea debitoarei SC C.A. SA. Dispune desemnarea administratorului special în vederea reprezentării intereselor asociaților. Dispune comunicarea prezenței instanțelor judecătorești în a căror jurisdicție se afla sediul debitoarei și tuturor băncilor unde debitoarea are deschise conturi, aceasta din urmă obligație fiind în sarcina lichidatorului judiciar provizoriu", se arată în soluția instanței.

Horia Nasra, președintele PSD Cluj, pune această situaţie în cârca PNL. Potrivit deputatului social-democrat, "falimentul SC Cluj Arena SA este dovada incompetenței crase a președintelui Consiliului Județean Cluj, dl. Alin Tișe, a majorității liberale din instituție dar și a sinecuriștilor PNL Cluj care în ciuda lipsei expertizei profesionale au fost numiți în funcții de conducere, singurul criteriu fiind carnetul de partid".

Vezi şi: Deputat PSD, ATAC dur la Rareş Bogdan: 'Cei ca tine au distrus de fapt fibra națională, pseudo-patriotule!'

"Sfârșitul lui august 2017 rămâne o perioadă neagră în istoria județului Cluj și a Consiliului Județean Cluj, în care Executivul instituției a stat cu mâinile în sân, impasibil, la falimentul SC Cluj Arena SA, cel mai rușinos eșec administrativ al Clujului!", a declarat Horia Nasra.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.